-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12290 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

ميخواستم بپرسم من تا به حال كه به اين سن رسيدهام نميدانم مرجع تقليدم كيست و از چه كسي تقليد ميكنم و حكم نماز و روزههايم چيست و چگونه ميتوانم از الان مرجع تقليد داشته باشم؟

نام مراجعي كه ميتوانيد از يكي از آنان تقليد كنيد عبارتست از:

1. آية الله خامنهاي 2. آية الله فاضل لنكراني 3. آية الله بهجت 4. آية الله تبريزي 5. آية الله مكارم شيرازي 6. آية الله وحيد خراساني 7. آية الله سيد موسي شبيري زنجاني. از هر كدام از اين آقايان تقليد نمائيد مكفي است. يكي از اين آقايان را معين نمائيد و رسالة او را تهيه كنيد و از او تقليد نماييد.

جهت اطلاع شما مسئلهاي از رساله امام خميني(ره) ذكر ميشود;

اگر مكلّف مدتي اعمال خود را بدون تقليد انجام دهد در صورتي اعمال او صحيح است كه بفهمد به وظيفه واقعي خود رفتار كرده است، يا عمل او با فتواي مجتهدي كه وظيفهاش تقليد از او بوده، يا فتويَ مجتهدي كه فعلاً بايد از او تقليد كند، مطابق باشد.

بنابراين وقتي شما مرجع تقليد مورد نظر خويش را يافتيد ميتوانيد اعمال خود را با فتواي او تطبيق دهيد اگر مطابق بود باطل نيست.(توضيح المسائل مراجع، ج 1، ص 29، دفتر انتشارات اسلامي.)

پس زماني كه شما ـ بنا به دلخواه خود و يا استفاده از راهنمايي ديگران ـ يكي از مراجع نام برده را براي تقليد در نظر گرفتيد و بنا گذاشتيد كه از اين پس، احكام شرعي خود را مطابق با آن چه در رسالة او آمده است انجام دهيد، شما مقلّد ايشان شدهايد. زماني كه با رسالة ايشان آشنا شديد، نمازها و روزهها و ديگر عبادات واجبي را كه پيش از آن انجام دادهايد، سعي كنيد به ياد آورديد و اگر مشاهده كرديد كه مطابق مسائل و نظر مرجع منتخب شماست، اعمال شما تا آن زمان صحيح بوده است.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.